AF Elbasani nis seleksionimet e moshave për sezonin e ri

Të gjithë personat e interesuar që dëshirojnë të bëhen pjese e grupmoshave te AF Elbasani, janë të lutur që të paraqiten ditën e Hënë, 02.08.2021, në Kompleksin “Shefqet Lamcja”.

Bekim Kuli, trajneri i Juventus Academy Tirana U17 dhe U19

Bekim Kuli është trajneri i ri i ekipeve Juventus Academy Tirana U17 dhe U19, Kategoria e Parë për sezonin 2021/2022.