Kupa e Shqipërisë për vajza, triumfojnë Kinostudio, Apolonia, Tirana dhe Vllaznia

Rezultatet e ndeshjeve të turit të parë eliminator. Sfidat e kthimit do të luhen javën e ardhshme.