Piktura e Guri Madhit në EURO 2024, krahas Pablo Pikasos dhe Salvador Dali

Në Muzeun e Futbollit Gjerman në Dortmund do të ekspozohen 175 vepra arti të 100 autorëve botërorë

Një foto sa një mijë fjalë… Shpëtim Duro dhe Vincent Kompany

Ish-bomberi i Laçit Edmond Dosti, ka bashkuar në një foto të përbashkët dy trajnerët rivalë: Vincent Kompany dhe Shpëtim Duro

Italia ,”Zonja e Futbollit”

Italia është fituese edicionit të 16-të të Euro 2020. Kjo është hera e dytë që Italia fiton një Europian, pas atij në vitin 1698, 53 vjet më parë.