“Gol spektakolar i një talenti të veçantë”, kur Bashkim Tufa komentonte golin e parë të Leo Mesit 16 vjet më parë

Protagonisti në fjalë ishte vetëm një i ri, një talent i veçantë, sipas shtypit spanjoll, i cili është vetëm 17 vjeç, 10 muaj e 7 ditë dhe që luan në radhët e Barcelonës së famshme.