Turneu UEFA Development U-16 / Shqipëria shkëlqen ndaj Ishujve Faroe

Janë luajtur ndeshjet e treta dhe të fundit të turneut UEFA Development U-16, që u zhvillua në Shqipëri

Turneu UEFA Development U-16/ Shqipëria thyen Moldavinë

Turneu UEFA Development U-16/ Shqipëria e nis me këmbën e mbarë, thyen Moldavinë në Shtëpinë e Futbollit

Shqipëria U-16 humbet miqësoren me Italinë

Kombëtarja shqiptare U-16 zhvilloi takimin e parë miqësor kundër Italisë U-16 në qendrën e Koverçanos, në Itali