“New York Times”: Nedim Bajrami, rekordmeni i “Euro 2024” që shkoi në gjykatë për të luajtur për Shqipërinë

Kishin kaluar njëzet e tre sekonda kur Federico Dimarco bëri një rrëmujë të tmerrshme në një rivënie në të majtë të Italisë, duke synuar Alessandro Bastonin në zonën e tij, sipas një artikulli të botuar në “The New York Times”.

“Paris-Midi”: Shqipëria e Zogut, “parajsa e sportit” me kanotazh dhe tenis!

Gazeta franceze ka botuar një shkrim, më 27 janar 1934 në lidhje me zhvillimin e sportit në Shqipëri.

Gazeta “Ole”, jehonë deklaratave të Dukës: Silvinjo ka luajtur me Zotin, Mesin!

Prezantimi i brazilianit Silvinjo në stolin e përfaqësueses shqiptare të futbollit kishte një mbulim të gjerë mediatik në Europë e jo vetëm

Gazeta sportive franceze “L’Auto”: “Tour de France 1933”, ëndrra e tre çiklistëve shqiptarë

Gazeta sportive franceze “L’Auto” e 17 shkurtit 1933, shkruan mbi dëshirën e tre shqiptarëve që dëshironin të merrnin pjesë asokohe në garën e famshme të çiklizmit “Tour de France”