Fitorja me “axurrët”, dëshirë apo mundësi?

Deri dje gëzoheshim kur humbisnim ngushtë, e tash duam suksesin me më të mirët e botës

Eh qitja durrsake, e shkëlqyer!

17 shenjëstrues provokojnë historinë e madhe. Mjeshtra të shquar, traditë e çmuar që rritin krenarinë

In memoriam/ Dhimbje tek Kurtbegovët – Largohet Sandra

Përmetarja Aleksandra Ndreu – Kurtbegov, ishte lokomotiva e fuqishme e basketbollit durrsak

Niko Profkola, gjithnjë me ne!

Basketbollisti Niko Profkola u bë i shenjtë në moralin dhe epërsinë shpirtërore të durrsakëve

Astrit Greva, trajneri i më të mirëve të baskebollit

Jetë të gjatë Astrit Greva, arkiva e gjallë dhe e mrekullueshme e baskebollit kombëtar

Sul Tufa, “Sulejmani i Madhërishëm” i notit dhe i sporteve nënujore

Durrsakët gjithnjë ta kanë çmuar, atë çka dhe. Për këtë edhe të detyrohen.

Bujar Qesja: “Jashtëtokësorët” e sportit durrsak!

Fotoja është e vitit 1950. Shumë histori. Shumë drithërima. Shumë emocion dhe dëshirë. Shumë prestigj dhe personalitet.

Bujar Qesja: Tetë nga të mëdhenjtë e notit durrsak!

Tetë nga të mëdhenjtë e notit – I paharruar miku im Agron Ismailati

Bujar Qesja: Ti je një kampion i përjetshëm Kreshnik!

Sot, legjenda Kreshnik Tartari, “Mjeshtër i Merituar i Sportit” dhe “Trajneri i Merituar”, mbush 78 vjeç.

Bujar Qesja: E kreva porosinë tënde Xhovani!

Në postën time elektronike, më vjen një kërkesë jo e zakonshme. Këtë kërkesë ma drejton gazetari shumë i njohur sportiv italian, që i njeh në majë të gishtave të gjitha degët e sporteve në Shqipëri,